Følg Destinasjon Hemsedal

Påmeldingen til årets råeste Skirace starter lørdag 15. oktober kl. 09:00!

Pressemelding   •   okt 10, 2016 13:57 CEST

Hemsedal Up N`Down 2017

Hemsedal Up N ́ Down ble arrangert for første gang, 28. februar 2015 med over 300 deltakere. I 2016 hadde arrangementet 500 deltaker og i 2017 satser vi på 750 deltakere!

Up N ́ Down er et actionfylt ski-arrangement som foregår i Hemsedal Skisenter med målgang i Hemsedal sentrum. Racet er en lagkonkurranse hvor man går sammen 2 eller 3 personer pr. lag, og på kortest mulig tid skal ta seg til totalt 5 heiser i skisenteret, før man avslutter ned sentrumsløypa og staker seg inni målområdet i Hemsedal sentrum.

Man velger selv om man ønsker å delta i Dame, Herre eller Mix-klassen, og man står fritt til å delta på alpint, snowboard eller telemark. Nytt i år er at det er gjennomsnitts tiden innad i laget som er gjeldene.

Topp tre raskeste lagene står igjen som vinnere, og deler totalpotten på 30.000,-. I tillegg blir det opptil flere heftige trekkepremier. Dette er et arrangement som passer de fleste ferdighetsnivåer, men man er selv ansvarlig for å være godt nok trent for å delta.

Påmelding startet lørdag 15. oktober kl. 09:00

Velkommen til Hemsedal Up N ́ Down – «Skandinavias råeste Skirace»

Les mer her: www.hemsedalupndown.com

For flere bilder av arrangementet se facebook/hemsedalupndown

Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

By submitting the comment you agree that your personal data will be processed according to Mynewsdesk's <a href="http://presse.hemsedal.com/no/about/terms-and-conditions/privacy_policy">Privacy Policy</a>.