Følg Destinasjon Hemsedal

Skisesongen er i gang i Hemsedal!

Pressemelding   •   nov 27, 2018 13:55 CET

Foto: Gisle Klute 26.nov 2018

Endelig er den kalde fine tida her, og vi er klare for ny vintersesong i Hemsedal! 

Gravset Skiarena har åpnet 750 m, 1 km og 2 km med løyper på kunstsnø, og melder om gode forhold. Løypene er allerede tatt i bruk og det er kjørt opp klassisk og skøytespor. Hemsedal Utmarksservice har stått på for å få åpnet løypene og det har vært fantastisk med all dugnadhjelpe fra Hemsedal Langrenn.

Sjekk ut live kamera fra Gravset Skiarena her

Til helgen åpner også Hemsedal Skisenter, etter jevn og stabil kulde kan anlegget endelig åpne dørene for alle skientusiaster!

Skisesongen setter igang med skitesthelg. Her kan alle komme å teste ski og bli inspirert til nytt utstyr og få en riktig god veiledning på hva slags type utstyr man bør ha etter ferdigheter. Heiser som åpner blir Hollvin Express (E), barneheisen Valle 1 (A1) og Ulven (O), åpne bakker blir Hemsedalløypa (10), Valleløypa 1 (2) og Trolløypa (1). 

Følg med på snøleggingen time for time på www.skistar.com/no/vare-skisteder/hemsedal/var-og-bakker/

Restaurantene og afterski stedene er også klare til å ta imot alle gjester. Gå ikke glipp av Pray for Snow på Hemsedal Cafe, og stikk innom og prøv SkiStua sin nye jubileums øl.

Velkommen til vintersesong i Hemsedal!

Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.