Gå videre til innhold
Fjellrokken 8-9 september
Fjellrokken 8-9 september

Nyhet -

Fjellrokken og Høstmarked i Hemsedal 8-10. september

Artister som spiller under Fjellrokken er flere av Norges beste artister! 

Fredag spiller Loveshack, Freddy Kalas & Julie Bergan. Konferansier og House DJ  for helgen er DJ SverreV. Etter konsertene åpner Hemsedal Cafe opp for Klubb Fjellrock med Hkeem & Temur.

Lørdag Spiller Es May, Lothepus og Klovner i Kamp! Unge Ferrari kjører showet på Klubb Fjellrock på Hemsedal Cafe senere på Kvelden.

På FJELLROKKEN ønsker vi å gi alle en smak av Hemsedal og en god matopplevelse. Restaurantene fra Hemsedal er samlet i en så kallet Food Court som ligger i selve festivalområdet.

Alle restauranter serverer sin egen signaturrett og drikke. Du bestiller din mat og drikke på et sted og så tar du med deg din kvittering til den restauranten du har valgt og der får du utlevert din mat og drikke. 

Billetter til Fjellrokken får man kjøpt på www.hallingbillett.no

Men hva er vel en festival uten et skikkelig marked?! Høstmarkedet åpner dørene lørdag kl. 10.00. Her vil man finne over 60 utstillere fra Hemsedal, Hallingdal og omegn. Her er det noe for barn og voksne. Bondelaget stiller med saueklipping, kos og klapp med dyr. Røde Kors har bruskasse bygging, hvor høyt kommer du? Butikkene flytter ut på gateplan, det vil være et eget lokalmat telt, vedovns pizza, våruller, sjokolade fra Hemsedal og mye annet godt man kan spise. Butikkene kommer med mange gode tilbud man ikke vil gå glipp av. Her er liste over utstillere som kommer til høstmarkedet.

Sjekk ut hilsen fra Julie Bergan:

Emner

Kategorier

Regions

Kontakter

Richard Taraldsen

Richard Taraldsen

Pressekontakt Daglig leder Destinasjon Hemsedal 468 64 424

Hemsedals Destinasjonsselskap

Hemsedal Turisttrafikklag SA / Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap. Selskapet ble stiftet i 1939 og er et av Norges eldste reiselivsselskap med ca 300 medlemsbedrifter.
Destinasjon Hemsedals oppgaver er bl.a. markedsføring av Hemsedal, events, produktutvikling, fellesgodefinansiering, rådgivning, serviceopplæring m.m.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Destinasjon Hemsedal
Høvlerivegen 6
3560 Hemsedal
Norway