Følg Destinasjon Hemsedal

Fjellrokken og Høstmarked i Hemsedal 8-10. september

Nyhet   •   aug 22, 2017 10:26 CEST

Fjellrokken 8-9 september

Artister som spiller under Fjellrokken er flere av Norges beste artister! 

Fredag spiller Loveshack, Freddy Kalas & Julie Bergan. Konferansier og House DJ  for helgen er DJ SverreV. Etter konsertene åpner Hemsedal Cafe opp for Klubb Fjellrock med Hkeem & Temur.

Lørdag Spiller Es May, Lothepus og Klovner i Kamp! Unge Ferrari kjører showet på Klubb Fjellrock på Hemsedal Cafe senere på Kvelden.

På FJELLROKKEN ønsker vi å gi alle en smak av Hemsedal og en god matopplevelse. Restaurantene fra Hemsedal er samlet i en så kallet Food Court som ligger i selve festivalområdet.

Alle restauranter serverer sin egen signaturrett og drikke. Du bestiller din mat og drikke på et sted og så tar du med deg din kvittering til den restauranten du har valgt og der får du utlevert din mat og drikke. 

Billetter til Fjellrokken får man kjøpt på www.hallingbillett.no

Men hva er vel en festival uten et skikkelig marked?! Høstmarkedet åpner dørene lørdag kl. 10.00. Her vil man finne over 60 utstillere fra Hemsedal, Hallingdal og omegn. Her er det noe for barn og voksne. Bondelaget stiller med saueklipping, kos og klapp med dyr. Røde Kors har bruskasse bygging, hvor høyt kommer du? Butikkene flytter ut på gateplan, det vil være et eget lokalmat telt, vedovns pizza, våruller, sjokolade fra Hemsedal og mye annet godt man kan spise. Butikkene kommer med mange gode tilbud man ikke vil gå glipp av. Her er liste over utstillere som kommer til høstmarkedet.

Sjekk ut hilsen fra Julie Bergan:

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.