Følg Destinasjon Hemsedal

Rekordpåmelding til årets Hemsedal Up N`Down 2017!

Nyhet   •   okt 17, 2016 12:06 CEST

Hemsedal Up N`Down 2017

Skandinavias råeste Skirace  " Hemsedal Up N` Down" går av stabelen 1. april 2017. Lørdag 15. oktober kl. 09:00 startet påmeldingen. Allerede etter den først timen var det 100 påmeldte deltakere. Idag mandag 17. oktober  er det nå 213 påmeldte.

Lørdag 1. april 2017 arrangeres Up N' Down for tredje året på rad. Dette er et heisbasert skiarrangement som foregår i Hemsedal Skisenter med målgang i Hemsedal sentrum. 

Hemsedal Up N' Down er en lagkonkurranse hvor man går sammen 2-3 personer og deltar i enten, dame-, herre- eller mixklassen. Man velger selv om man ønsker å delta på alpint, snowboard eller telemark. Den gjennomsnittlige tiden for alle deltakerne på laget blir endelig tid og topp tre raskeste lagene i hver klasse står igjen som vinnere og deler premiepotten. I tillegg blir det opptil flere heftige trekkpremier til en verdi av X-antall tusen kroner hvor alle deltakerne har like stor sjanse til å vinne.

Arrangementet passer de fleste ferdighetsnivåer, men husk at du selv er ansvarlig for å være godt nok trent for å delta.

For mer detaljert info om arrangementet, se www.hemsedalupndown.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.