Følg Destinasjon Hemsedal

Fjellrokken er tilbake 7-8.9 i Hemsedal!

Pressemelding   •   aug 27, 2018 12:15 CEST

Hold av helgen 7-8. september, da er nemlig Fjellrokken tilbake i Hemsedal, kombinert med en helg med hyggelig høstmarked på lørdagen.

Etter at Fjellrokken var tilbake i fjor, har Destinasjon Hemsedal valgt å satse videre med festival. Destinasjonsjef Richard Taraldsen sier at festivalen ble tatt godt i mot i bygda, og derfor ønsker vi å satse videre.En helg kombinert med festival og høstmarked samme helg, er med på å fylle bygda med handleglade og musikkinteresserte gjester.

Allerede fredag 7/9 spiller jentebandet Coctail Slippers på Hemsedal Cafe og Brass Gumbo på Elgen Bar.

Årets headliner er selveste Turbo NegroGruppen ble dannet i 1989 av Rune Grønn, Pål Bøttger Kjærnes og Thomas Seltzer på Nesodden. Turboneger kaller musikken sin for «deathpunk»

Andre artister som står på plakaten er Vidar Villa og svenske coverbandet Rydell & Quick.

På Fjellrokken ønsker vi å gi alle en smak av Hemsedal og en god matopplevelse. Restaurantene fra Hemsedal er samlet i en så kallet Food Court som ligger i selve festivalområdet.

Lørdag åpner Høstmarkedet kl. 10.00 med utstillere fra Hemsedal, Hallingdal og omegn. Butikkene flytter ut på gaten. Så er her er det noe for enhver.

For mer informasjon om Fjellrokken og Høstmarkedet se www.fjellrokken.no

Billetter får man kjøpt på www.hallingbillett.no eller på Turistkontoret i Hemsedal.

Vi ønsker pressen velkommen, for akkreditering ta kontakt med: Anneli Rosberg Vøllo på tlf: +47 988 87 267

Velkommen til fjells!

Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com