Gå videre til innhold
Folkrock-festival i Hemsedal 10 – 13 august!

Pressemelding -

Folkrock-festival i Hemsedal 10 – 13 august!

Fauskivalen er møtestedet for rocka folkemusikk og folkelig rock. Festivalen arrangeres for 8. gang på arrangementsgården Fausko i Hemsedal. Konserter på Fausko Amfi, Låven og flere intimscener.

Bredt program – åpen for alle.

Festivalen har et bredt programtilbud og er åpen for alle. Barne- og familiekonsert, ungdomskveld, åpen folkrockscene, vise- og folkemusikk-konserter, gammeldans, huldrelokk, buskspill, bankett, minneprogram og friluftsmesse.

FOLKEFEST PÅ FAUSKO AMFI LØRDAG 12 AUGUST

VERDENSPREMIERE

Bestillingsverket «MUNNHARPUN», komponert av årets festivalmusiker og perkusjonist Terje Isungset, har urframføring på Fausko Amfi laurdag 12 august. Dette blir et møte med urmusikkens råskap og hallingrytmens energi. I følge komponisten blir det «raveparty» på halling, med et hardtslående rockeband og med Hemsedals egen Erik Wøllo som gjesteartist på gitar. En unik anleding til å oppleve Hallingdals to største verdensmusikere, Isungset og Wøllo, på samme scene.

STAUT

Folkrock-bandet Staut fra Valdres er både et feststemt og kraftfullt irsk-inspirert folkrock-band. Lokalt forankret, tradisjonsbevisste og folkekjære artister som garantert vil gi topp stemning på folkefesten12 august.

Staut startet 2017 med et smell og slapp i januar sin femte plate på sju år.

«JA» er tittelen på deres nye utgivelse, hvorav flere låter har vært listet på NRK P1. Deres første singel fra plata, «Den eine», fikk sitt store gjennombrudd på idrettsgallaen på NRK 1 i 2016, mens deres andre singel «Følge hjarta» ble kjenningsmelodien til TV2s storsatsing «Jakten på kjærligheten».

På deres nye plate har bandet fått med seg gjesteartister fra både nær og fjernt. Marie Tveiten fra Seljord har gjort seg bemerket som en meget habil vokalist og låtskriver i løpet av de siste årene og bidrar med sin vakre og særegne stemme på låten "E vil". En annen gjesteartist på deres nye plate har derimot vært i gamet i mange år. Guy Fletcher kjent fra Dire Straits og senere Mark Knopfler sine soloprosjekt bidrar med gjenkjennelige og nydelige orgeltoner på flere av låtene. 

Related links

Emner

Kategorier


Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Kontakter

Richard Taraldsen

Richard Taraldsen

Pressekontakt Daglig leder Destinasjon Hemsedal 468 64 424

Hemsedals Destinasjonsselskap

Hemsedal Turisttrafikklag SA / Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap. Selskapet ble stiftet i 1939 og er et av Norges eldste reiselivsselskap med ca 300 medlemsbedrifter.
Destinasjon Hemsedals oppgaver er bl.a. markedsføring av Hemsedal, events, produktutvikling, fellesgodefinansiering, rådgivning, serviceopplæring m.m.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Destinasjon Hemsedal
Høvlerivegen 6
3560 Hemsedal
Norway