Følg Destinasjon Hemsedal

Hemsedal med service i verdensklasse

Pressemelding   •   feb 18, 2016 16:08 CET

Det har vært en lang prosess, men nå begynner resultatene å komme. De første analysene av årets gjesteundersøkelse i prosjektet VRI Hemsedalsløftet viser en tydelig økning i tilfredshet av servicenivå.

Benchmarking med samarbeidspartneren Sun Peaks i Canada indikerer at Hemsedal for første gang er på bortimot samme nivå som dem.

Det er fremdeles for tidlig å konkludere med det endelige resultatet, da dette først kommer etter endt vintersesong. Tendensene er dog gode og dette tyder på at heving av lederkompetanse og systematisk serviceopplæring av medarbeidere har en positiv effekt på gjestens serviceopplevelse.

VRI Hemsedalsløftet gjennomføres i samarbeid med Forskningsrådet, Innovasjon Norge, Høgskolen i Sør-Øst Norge, AFF og Buskerud Fylkeskommune. 

Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.