Gå videre til innhold
Hemsedal Up N’Down - 5. mars 2016

Pressemelding -

Hemsedal Up N’Down - 5. mars 2016

Hemsedal Up N ́ Down ble arrangert for første gang, 28. februar 2015 med over 300 deltakere.

Up N ́ Down er et actionfylt skiarrangement som foregår i Hemsedal Skisenter med målgang i Hemsedal sentrum. Racet er en lagkonkurranse hvor man går sammen 2 eller 3 personer pr. lag, og på kortest mulig tid skal ta seg til totalt 5 heiser i skisenteret, før man avslutter ned sentrumsløypa og staker seg inni målområdet i Hemsedal sentrum.

Man velger selv om man ønsker å delta i Dame, Herre eller Mix-klassen, og man står fritt til å delta på alpint, snowboard eller telemark. De to beste tidene i innad i laget slås sammen og er gjeldene. 

Topp tre raskeste lagene står igjen som vinnere, og deler totalpotten på 30.000,-. I tillegg blir det opptil flere heftige trekkepremier. Dette er et arrangement som passer de fleste ferdighetsnivåer, men man er selv ansvarlig for å være godt nok trent for å delta.

Påmelding startet 15. oktober, og allerede har snart 250 deltakere meldt seg på.

Velkommen til Hemsedal Up N ́ Down – «Skandinavias råeste Skirace» 

Les mer her: www.hemsedalupndown.com

Related links

Emner


Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber i hovedsak med markedsføring, produktutvikling og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Pressekontakt

Richard Taraldsen

Richard Taraldsen

Pressekontakt Daglig leder Destinasjon Hemsedal 468 64 424

Relatert materiale

Relaterte nyheter

Hemsedals Destinasjonsselskap

Hemsedal Turisttrafikklag SA / Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap. Selskapet ble stiftet i 1939 og er et av Norges eldste reiselivsselskap med ca 300 medlemsbedrifter.
Destinasjon Hemsedals oppgaver er bl.a. markedsføring av Hemsedal, events, produktutvikling, fellesgodefinansiering, rådgivning, serviceopplæring m.m.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Destinasjon Hemsedal
Høvlerivegen 6
3560 Hemsedal
Norway