Følg Destinasjon Hemsedal

Hemsedal Up N’Down - 5. mars 2016

Pressemelding   •   des 21, 2015 11:47 CET

Hemsedal Up N ́ Down ble arrangert for første gang, 28. februar 2015 med over 300 deltakere.

Up N ́ Down er et actionfylt skiarrangement som foregår i Hemsedal Skisenter med målgang i Hemsedal sentrum. Racet er en lagkonkurranse hvor man går sammen 2 eller 3 personer pr. lag, og på kortest mulig tid skal ta seg til totalt 5 heiser i skisenteret, før man avslutter ned sentrumsløypa og staker seg inni målområdet i Hemsedal sentrum.

Man velger selv om man ønsker å delta i Dame, Herre eller Mix-klassen, og man står fritt til å delta på alpint, snowboard eller telemark. De to beste tidene i innad i laget slås sammen og er gjeldene. 

Topp tre raskeste lagene står igjen som vinnere, og deler totalpotten på 30.000,-. I tillegg blir det opptil flere heftige trekkepremier. Dette er et arrangement som passer de fleste ferdighetsnivåer, men man er selv ansvarlig for å være godt nok trent for å delta.

Påmelding startet 15. oktober, og allerede har snart 250 deltakere meldt seg på.

Velkommen til Hemsedal Up N ́ Down – «Skandinavias råeste Skirace» 

Les mer her: www.hemsedalupndown.com

Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber i hovedsak med markedsføring, produktutvikling og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Kommentarer (0)

Legg til kommentar

Kommentar

Ved å sende inn kommentaren aksepterer du at dine personopplysninger behandles i samsvar med Mynewsdesks Personvernerklæring.