Følg Destinasjon Hemsedal

Klart for årets Hemsedal Up N` Down 1. april!

Pressemelding   •   mar 23, 2017 09:28 CET

Hemsedal Up N`Down løypekart 2017

Hemsedal Up N’ Down arrangeres for tredje gang og er Skandinavias råeste skirace og kjøres på alle de tre toppene i Hemsedal Skisenter.

Løypa går opp på toppene Roni, Tinden og Totten 2 og i år går løypa videre gjennom hele skisenteret, forbi Fjellkafeen, ned løypa «Gamle Turisten», forbi Valles Barnepass til målgang ved Stavkroa Afterski.

I år vil starten gå litt tidligere, kl. 07:30, og etter det har deltakerne tid til å kose seg på fjellet før premieutdeling og after party på Stavkroa Afterski.

Daglig leder i Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen, kommenterer:

«Jo, dette blir bra! Kanon å få kjøre gjennom hele skisenteret. Jeg synes at i år blir det en litt tøffere utfordring siden vi kjører fra Totten 2 og helt ned til Stavkroa. I tillegg vil det bli mer staking og oppoverbakker. Det blir flere utfordringer og man får satt melkesyra i bena på enda større prøvelse. I år går vi for 600 deltakere, dette blir moro!

Siste mulighet for å melde seg på er onsdag 29. mars kl 23.59.

Hele løypen med løypenr finner du på www.hemsedalupndown.com

Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com