Gå videre til innhold
Illustrasjonsbildet Høyt & Lavt Klatreparker
Illustrasjonsbildet Høyt & Lavt Klatreparker

Pressemelding -

Lørdag 23. juni åpner Høyt & Lavt Klatrepark i Hemsedal sentrum

Årets store nyhet i Hemsedal på sommeren åpner lørdag 23. juni.

Klatreparken på Bruøyne er ferdig og åpner offisielt lørdag 23.6, med en hyggelig åpningsseremoni med snorklipping, taler, gratis pølser og kake kl 10-12! 

Fra kl 12.00 er parken åpen for alle, billetter til 50% forhåndsbestilles på www.hoytlavt.no/hemsedal (begrenset til 100 pers i parken denne dagen).

Bookingen åpner torsdag 13.6, kl. 16.00. 

Parken vil være åpen hver dag i sommer og hver helg utover høsten og i høstferien. Den blir også vinteråpen. Åpningstidene blir kl. 10.00 – 16.00.

For grupper, klasser og bedrifter åpner parken på bestilling utenom ordinær åpningstid. 

Bruøyene AS eier Høyt & Lavt Klatreparken men parken skal drives av Rune Abrahamsen som også er eier av Hemsedal Fjellsport. Rune har lang fartstid innen klatring og ulike aktiviteter både sommer som vinter. Parken ligger i hjertet av Hemsedal sentrum  på Bruøyene. Her kan man enten ta Zip-line over eller bruke gangstien. 

Som eneste klatrepark så har vi ett rullende skigames i parken vår. Man å jo ha det i Hemsedal! Takk til vår gode nabo Moh. Sport Hemsedal som har stilt med ski og mye annen god hjelp.

Høyt & Lavt Hemsedal

Parken består av: 

  • 59 elementer
  • 7 zip-liner
  • 5 løyper

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg, fra enklest til vanskeligst: Oransje, blå, og rød. Høydekravet til personene som skal gå løypene er: Oransje: over 80cm. Grønn: over 110cm. Rød: over 140cm. Klatrerutene: Minimum 20 kg. Maks 120 kg

Vi ønsker alle velkommen til åpningsfest;) Presse inviteres til å prøve parken fra kl. 11.00

Emner

Kategorier


Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Kontakter

Richard Taraldsen

Richard Taraldsen

Pressekontakt Daglig leder Destinasjon Hemsedal 468 64 424

Hemsedals Destinasjonsselskap

Hemsedal Turisttrafikklag SA / Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap. Selskapet ble stiftet i 1939 og er et av Norges eldste reiselivsselskap med ca 300 medlemsbedrifter.
Destinasjon Hemsedals oppgaver er bl.a. markedsføring av Hemsedal, events, produktutvikling, fellesgodefinansiering, rådgivning, serviceopplæring m.m.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Destinasjon Hemsedal
Høvlerivegen 6
3560 Hemsedal
Norway