Gå videre til innhold
Foto: Kalle Hägglund
Foto: Kalle Hägglund

Pressemelding -

PUDDERALARM i Hemsedal!

Hemsedal har fått store mengder med nysnø de siste døgnene, og pudderalarmen går. De 2 siste døgnene har det kommet tilsammen 40 cm med nysnø, og forholdene i og utenfor bakken kunne ikke ha vært bedre! 

Alle heiser i Hemsedal Skisenter er oppe, og løyper åpner fortløpende. Solheisen Skisenteret har også fantastiske forhold.

Hemsedal Langrenn melder om silkeføret i skisporet og alle løyper vil bli kjørt opp i løpet av dagen!

Daglig leder i Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen er meget fornøyd med starten på 2018. Med tanke på fjor året, er dette en kanon start på det nye året! Nå er det bare å komme seg til fjells og få snø under beina;)

Emner

Kategorier


Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Kontakter

Richard Taraldsen

Richard Taraldsen

Pressekontakt Daglig leder Destinasjon Hemsedal 468 64 424

Hemsedals Destinasjonsselskap

Hemsedal Turisttrafikklag SA / Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap. Selskapet ble stiftet i 1939 og er et av Norges eldste reiselivsselskap med ca 300 medlemsbedrifter.
Destinasjon Hemsedals oppgaver er bl.a. markedsføring av Hemsedal, events, produktutvikling, fellesgodefinansiering, rådgivning, serviceopplæring m.m.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Destinasjon Hemsedal
Høvlerivegen 6
3560 Hemsedal
Norway