Gå videre til innhold
Foto: Gisle Klute 26.nov 2018
Foto: Gisle Klute 26.nov 2018

Pressemelding -

Skisesongen er i gang i Hemsedal!

Endelig er den kalde fine tida her, og vi er klare for ny vintersesong i Hemsedal! 

Gravset Skiarena har åpnet 750 m, 1 km og 2 km med løyper på kunstsnø, og melder om gode forhold. Løypene er allerede tatt i bruk og det er kjørt opp klassisk og skøytespor. Hemsedal Utmarksservice har stått på for å få åpnet løypene og det har vært fantastisk med all dugnadhjelpe fra Hemsedal Langrenn.

Sjekk ut live kamera fra Gravset Skiarena her

Til helgen åpner også Hemsedal Skisenter, etter jevn og stabil kulde kan anlegget endelig åpne dørene for alle skientusiaster!

Skisesongen setter igang med skitesthelg. Her kan alle komme å teste ski og bli inspirert til nytt utstyr og få en riktig god veiledning på hva slags type utstyr man bør ha etter ferdigheter. Heiser som åpner blir Hollvin Express (E), barneheisen Valle 1 (A1) og Ulven (O), åpne bakker blir Hemsedalløypa (10), Valleløypa 1 (2) og Trolløypa (1). 

Følg med på snøleggingen time for time på www.skistar.com/no/vare-skisteder/hemsedal/var-og-bakker/

Restaurantene og afterski stedene er også klare til å ta imot alle gjester. Gå ikke glipp av Pray for Snow på Hemsedal Cafe, og stikk innom og prøv SkiStua sin nye jubileums øl.

Velkommen til vintersesong i Hemsedal!

Emner

Kategorier


Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Pressekontakt

Richard Taraldsen

Richard Taraldsen

Pressekontakt Daglig leder Destinasjon Hemsedal 468 64 424

Hemsedals Destinasjonsselskap

Hemsedal Turisttrafikklag SA / Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap. Selskapet ble stiftet i 1939 og er et av Norges eldste reiselivsselskap med ca 300 medlemsbedrifter.
Destinasjon Hemsedals oppgaver er bl.a. markedsføring av Hemsedal, events, produktutvikling, fellesgodefinansiering, rådgivning, serviceopplæring m.m.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com

Destinasjon Hemsedal
Høvlerivegen 6
3560 Hemsedal
Norway