Følg Destinasjon Hemsedal

Til helgen åpner Hemsedal for vintersesongen!

Pressemelding   •   nov 07, 2016 12:12 CET

Hemsedal Skisenter, foto: Troels Rosenkrantz Andersen

Velkommen til ny vintersesong i Hemsedal!

Etter helgens snøfall og minusgrader åpner Hemsedal Skisenter og Gravset langrennsstadion! Nå er det bare å smøre ski og pakke bagen for til helgen åpner Vintersesongen i Hemsedal!

Hemsedal Skisenter

" Nå gleder vi oss. Den siste uken har vært perfekt med snøfall og kulde, og ifølge langtidsvarselet blir det kjølige været liggende. I Hemsedal åpner vi Hollvin Ekspress med Hemsedalsløypa og Trolløypa i barneområdet. Med gode forhold for snøproduksjon åpner vi flere bakker etter hvert som de blir klare, sier Kenneth Larsen, markedsansvarlig i SkiStar Hemsedal" Hemsedal Skisenter åpner fredag 11. november klokken 9.00


Hemsedal Langrenn
"I helgen åpnet rulleskiløypene i Totteskogen 4,5 km er rulla. På Gravset avslutter snøproduksjonen mandag ettermiddag. Og på formiddagen fredag 11. november åpnes løypene 750 meter, 1 og 2 km klassisk og skate på Gravset, sier Ole Nils Aalrust Utmarksservice Hemsedal"

Vinter hilsen fra

Anneli, Katarina, Henriette, Tine, Hanne og Richard 

Hemsedal - Skandinavias alper, er en av de største og mest populære skidestinasjonene i Skandinavia. 
Destinasjon Hemsedal er Hemsedals destinasjonsselskap, etbl. i 1939. Destinasjon Hemsedal jobber med markedsføring, produktutvikling, kompetanseheving og fellesgoder.

Mer info om Hemsedal på www.hemsedal.com